fredag 10. desember 2004

Bonnie McKee - SomebodyJul er fint. Alle liker julen. Snø (yeah right. Det har sikkert ikke vært snø på julaften på hundre år), god mat, godt selskap (spørs om du liker familien din, ect..) og så klart pakkene. Men desto eldre man blir, desto mindre gaver får man. Uskreven regel. Så å feire julen med et søskenbarn på 3-8 år er det verste. De får så mange gaver, at det blir kjedelig å høre det samme navnet få gaver om og om igjen. Men jeg var jo sånn jeg og. Og jeg er en av de eldste av mine søskenbarn ( på mamma sin side av slekta, for det er de vi feirer med). Men uansett er jul fint. Kjempefint.Kommer nok til å savne julen neste år. De feirer jo jul i USA også, men de har ikke de samma tradisjonene. Tenk å vente helt til første juledag med å åpne pakker! Blir helt satt ut av det. Jesus fikk jo gavene sine på kvelden, så det er jo absolutt helt logisk å feire på den norske måten! Men jeg kan jo ikke annet enn å akseptere og respektere deres tradisjoner. For det er jeg som er utenifra. Jeg kan ikke bare komme å kreve ting.Så folkens, det denne posten handler om utenom jul, er å holde kontakten selv om jeg har reist. For jeg kommer til å savne dere alle!Kjempeklem, Karin!

4 kommentarer:

Ine sa...

Ser du he blitt litt inspirerte av meg (sangen på toppen ;) eg he allti den me)
Jeh, d blir rart neste år... Men sikkert kjempe koselikt au! (Viss du he sitt Hjemme Alene, så vett du ke eg meine)
Å ja, heilt enige i d der at d æ kjipt når alle di andre får så masse... he rekna ud at eg får sikkert 10 gava i år... Men eg æ fornødde uansett, for me he egentlig ingen rett t å kreva noge. Anyway, keep it up girl!

Silje sa...

Hallo på do! Det va hu Silje her.. Måtte rett hjem å lese siste nytt.. :) Gleder meg kjempe mye til jul! Årets høydepungt! Blir nok kjekt i USA også skal du se!! Då har du liksom gjort d og.. :) Jeje! Ha en fine dag! Du e kule! Ser Per!

Karin sa...

Takk takk begge to!
Ine - eg skreiv d egentlig bare fordi d va den sangen eg hørrte på heile dagen då, men eg ska lag deg få tru det va din fortjeneste :P

Silje - tusen takk!! eg tror d blir kjekt ja, og eg komme t å forsette å lesa bloggen din (visst du fortsatt har han då)

klems te begge!

Anonymous sa...

That's a great story. Waiting for more. » »