onsdag 5. januar 2005

På tide med ny post?

Fant ut at det var "litt" lenge siden jeg har skrevet noe her. Og først av alt vil jeg bare si : GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!! Håper alle har hatt en like fin jul som det jeg har hatt. God mat, goe folk og god stemning! Og her kommer en kort oppsummering av min julaften og nyttårs aften.Julaften startet klokken 10 den 24 desember 2004. Det nytter ikke å sove videre når den deilige lukten av nystekte rundstykker OG hattinger sniker seg under dørlisten. Må heller ikke glemme det faktum at barne-TV stod på temmelig høyt volum, og at jeg aldri i verden vil gå glipp av "Askepott og de 3 nøttene". Når jeg var mett, hadde vært i dusjen og fått på meg klær, var det plutselig tid for mat igjen. Grøt denne gangen, og hvem fikk vel mandelen? Jo, meg! Etter denne gledens happening, fikk jeg på meg den utrolig vakre og ikke ubehagelige korps-uniformen. Til kirka vi gikk og 1 og en halv time senere hadde jeg sagt god jul til halve kirkelyden og var på vei hjem. De eneste som skulle holde meg og min familie med selskap denne kvelden var mormor og morfar. Mat og slikt gikk sin gang og ut over kvelden kom altså selveste storkaren selv. Nissen! Jeg ble litt skeptisk når han kom ned trappen. Men fikk den forklaring (med norlandsdialekt) at han hadde "fortøyd" reinsdyra til pipa. Javel. Den forklaringen ble akseptert.

Alt i alt var julaften en kjekk opplevelse, og jeg følte julestemningen snike seg inn i meg.Nyttårsaften var minst like gøy. Jeg gikk ned til mølla kl 1 for å være med på forberedelser til kvelden. Vi dekket bord, lagde bordkort og tøyset. Det hjalp også på at det var gode venner jeg var med. Men vi gikk hjem hver til oss, og kvelden kom. Familien min skulle være hos noen andre, så de kjørte meg ned til Helena først. Vi tok følge bort til mølla, og allerede halv 7 var det god gang. Bordkort-leken kom igang, og vi satt oss til bords. Maten var god, stemningen var høy og alt var utrolig kjekt! Raketter ble fyrt opp, men jeg så ikke så mye til det 1 minutters stillheten. Men denne kvelden var en opplevelse med spill, musikk og folk som er helt sjefs! All hail til alle som valgte å være med oss denne nyttårs-aften!Stor back-to-school klem fra Karin!

5 kommentarer:

Anonymous sa...

Heija
Dæ va jilt å godt å høyra at du hadde hatt en fine jul. Dæ he æg ao.. Håbe du får ett fint år nå. Du sga jo raisa vekk å alt.
Men du får koza dæg
Snakkes
Knib Mari

Ine sa...

hallau! Sko kje du skriva om alle så posta enn kommentar?

Karin sa...

Ja, det ska eg jørr, men eg må få tid te det. :)

Anonymous sa...

Keep up the good work » »

Anonymous sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » »