onsdag 23. november 2011

Hubble

Dette er skrivebordsbakgrunnen min for tida.


Tenk så uendeleg stort universet er! Når eg var lita vekk eg vondt i hovudet over å fundera på kor liten eg var i forhold til resten av.. alt!Alle bileta er frå hubblesite.org

6 kommentarer:

eirin sa...

ah sånne bilder er så fine! kunne tapetsert rommet mitt med de.
hmm jeg liker pistasj, men pistasjis var det værste jeg visste som liten. kanskje jeg skal gi det en ny sjanse nå!?
ah da håper jeg det er snø når jeg kommer hjem!
forresten, hva kunne du tenkt deg en ny pakke med? hva med fransk sjokolade, sånne små syltetøyglass, fransk te, osv..? noen ting du liker spesielt godt?:)

Lille frøken prosess sa...

Bilde nr 3 ser ut som en kosmisk variant av batman-lyset!

line aurora sa...

som en kommentar til kommentaren til eirin: kjæresten min og jeg brukte å ha en plakat av orion, som fylte nesten hele veggen ved senga. stor sak. vel over to meter begge veier. den så sånn her ut: bit.ly/tJxmIe i sommer ble den dessverre ødelagt av dumme polakker.

over til deg. det var en ganske så nydelig skrivebordsbakgrunn. klarer du egentlig å gjøre andre ting på pc-en enn å bli sugd inn i bildet? ^^

Matilde sa...

Wow, jeg tror jeg vil kopiere din idè og også ha stjerner som skrivebordsbakgrunn! Veldig fine bilder, rart å tenke på alt som finnes der ute og som er så uendelig langt borte til at vi kan nå frem.

Lille frøken prosess sa...

Joda, har en halvaktiv blogg som sliter litt med å finne formen sin. Tror du kan få han med ut hvis du lokker med bålvarmet gløgg, det har vi klart før hvertfall :) Heldiggrisen som har fått vært på Veronica Maggio forresten!

Kathleen sa...

Å, så fine hubble-bilder!