onsdag 16. februar 2011

Blogglysten

Blogglysten flyr forbi som ein fugl i hastverk for å kome seg til Syden. Eg seier "hallo, skal du ikkje stoppe litt her hjå meg?", men han ignorerer meg totalt og flyg vidare. "Den dumme Blogglysten, vil aldri vere med meg" tenkjer eg. Eg veit ikkje om det er vits å prøve å temme den, ha den i eit bur og klappa den inni mellom skule, jobb og alt anna som skjer.

Men eg veit jo den er der, langt inne. Den gøymer seg til mørke kveldar og dagar der den er det einaste som kjem fram. Eg får dåleg samvit, for eg les så mange andre bloggar som oppdaterer ofte og bra, og er fantastiske inspirasjonskjelder.

Så når og om Blogglysten kjem tilbake vil tida vise, men i mens kan eg jo dele nokon av mine siste hang-ups i bloggverda.

Den eg driv og les bakover (with a passion) på no er Scouting New York. Bloggen er drevet av ein "film location scout", altså ein som har som JOBB å leite rundt i New York etter stader ein kan filme scener i filmar på. Innlegga er heilt fantastiske, særs for ein historie-freak som meg. Likte særskilt roadtrip-innlegga hans, får meg til å ville setje meg i ein bil i New York og køyre gjennom heile USA!

Andre bloggar som er kjekke å lese er blant anna Ekstremt Bra Utrolig Fint, som to fine fine jenter står bak. Elefantzonen er og ein kjempeinspirerande blogg, av ei jente som veit å skrive. Ida og Muskatt er ein hobby/mat/interiør-blogg som eg har lest absolutt ALLE innlegga av.

Håpar Blogglysten min kjem på besøk snart, men ein ting er sikkert er at dei nemnte bloggane over ikkje lider av fraværande Blogglyst.

3 kommentarer:

Helene sa...

får håpe den kommer tilbake, karin :)

Helene sa...

du, jeg er ganske sikker på at jeg så deg idag! på galleriet på h&m. du hadde et rosa skjerf. stemmer det? :) (jeg tørte ikke si hei.. hehe)

Helene sa...

hehe, er litt skummelt når man er 1+ prosent usikker, og det er en venninne med ;P hehe... men helt kalt, burde få til ett treff!