onsdag 28. april 2010

Utflukter med mine amerikanske roomies

Jeg lovde jo at jeg skulle skrive et innlegg om diverse utflukter jeg har vært på med de fantastiske samboerne mine! Vi gjør ting sammen hele tiden, men den siste måneden har vi for eksempel vært en tur til kysten og på fjelltur.

Først var det tur til Florence Beach (hvor jeg har vært før). Reiste med Liz, Gabe og Kelly som er samboere, pluss Gabes kamerat Sean.

Her spiller Gabe (til venstre) og Sean frisbee, jeg joina rett etter at bildet ble tatt.

Den nydelige stranden ved Florence!

Vi fikk endelig tatt roomie-bilde!

Nå på søndag som var, reiste samboergjengen, pluss Sean og Liz sin bestevenninne Sam på fjelltur til Spencer's Butte. Jeg hadde vært der før med en venninne, men den gangen tok vi visst den lette veien, for dette var en lang tur! Men deilig (utenom vannblemmene på beina, hehe :P).


Liz var flink og tok noen flotte bilder i skogen med mitt kamera.

Endelig nådd toppen. Nydelig utsikt!

Svære rovfugler som fløy rundt toppen. I bakgrunnen ser en forresten Autzen Stadium (bygget med den store gule rundingen på, som egentlig er en O) som er football stadiumen til University of Oregon.

Meg, Liz og Sam - slitne etter turen opp, men nyter sola og utsikten (jeg nøt forsåvidt sola litt for mye, ble godt solbrent på armer og skuldre).

Gabe og Kelly fant en liten kompis på toppen som de matet med Trailmix (blanding av nøtter, rosiner og m&m).

Var deilig å gå på tur på søndag, men reality hits hard nå i mid-term tiden. Sitter as we speak med tidenes største bok om filmhistorie i fanget, te i koppen og The Bird and the Bee på øret.


I morgen blir det masse mid-term lesing og studering, torsdag er det mid-term, og på fredag skal vi ha fest her i huset. Gabe mekket bar i dag, skal skaffe bilder av den i bruk på fredag.

Og PS: Jeg og Tor har skaffet oss en fin liten leilighet i Bergen. Lei av å bo i en kjeller, så nå blir det 3. etasje i et nyoppusset bygg på Danmarks Plass. Jeg gleder meg til å komme hjem, og å fortsette studielivet i Bergen!

PPS: Er forresten ganske de-motiverende med så lite kommentarer. Vet det er teit å "tigge" etter kommentarer, men det er respons fra lesere som driver meg til å fortsette denne bloggen. Må jeg skrive om andre ting, provosere, ha flere bilder? Tell me! 

3 kommentarer:

ina sa...

// Hehe, ja! Min gode venn Mari har lasta ned episodene, så jeg har fått fortalt alt som skjer^^ Håper virkelig de finner ut av at de vil lage flere sesonger:D

Helene sa...

stå på :) jeg leser den jeg!
passet meg fint når jeg nå tok en liten pustepause fra hjemmeeksamens-skriving og tittet inn på bloggen din å se nye fine bilder fra dine utflukter :)

Ine sa...

Får ikke så veldig mye kommentarer jeg heller.... ;)
er det brev på veg til meg snart?
Gøy å høre at dere har funnet leilighet! Kan jeg se den? Finnes den på Facebook/Finn/Etc.? Gleder meg til å komme på besøk der!