tirsdag 8. september 2009

Syk og litt lei meg

I dag er jeg syk. Igjen. Det er ikke mye gøy. I tillegg har jeg mistet hele TO prenumeranter de siste dagene. Hva skjer? Have I lost the touch? Får ikke jeg ha litt fri fra blogging når alt annet er stress? Ah, whatever..

I natt har jeg feber-drømt om en gul elefant som skulle frakte meg til Afrika et sted slik at jeg kunne få "den hellige dorullen". Er jeg gal?

Nå ble jeg enda mer lei meg, for NRK forsvant fra teven. Akkurat når de skulle ha ekstrasending om de to tullingene i Kongo som nå er dømt til døden. Akk ja..


Sånn vil eg bygge, sånn vil eg bu. I dag.

6 kommentarer:

Ine sa...

Akk ja, livet er ingen dans på roser! Har du NRK altså? Har nettopp funnet ut at det koster jo 2500,- i året for NRK-lisens... Vi har ikke TV, bare projektor!

Silje sa...

Jeg drømte at teg fant seg ny dame på en fest jeg gikk ifra fordi jeg var trøtt. så satt jeg og venta hjemme, hadde krua meg godt sammen i det nye pleddet, så kommer han hjem på mårran og har med seg dette kvinnekreket. Han forsvarte henne med nebb og klør og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre eller si for at han skulle kaste henne ut. Og jeg kunne ikke bli sint eller hysterisk for da hadde han kasta MEG ut , og det var verre. nei offfff det var så lite kult det. glad det var en drøm.

Men ang følgere, mister en to tre innimellom jeg også. en gang mista jeg 4 på en dag og ble dritlei meg, hehe. så det er ikke bare hos deg det går litt opp og ned i antallet.

Helene sa...

Uff, hørtes ikke noe gøy ut! Du får bli frisk som en fisk og glad som et blad :) Feberdrømmen din var jo litt sammenhengene, kjæresten min hadde feber-mareritt og fikk panikk fordi alt som var krøllete ble flatt. Det var visstnok dritskummelt.

Silje sa...

pute- og teppe-nekt?? haha, har du -litt- dilla eller?

Føler du deg bedre idag?

martine sa...

Hehe, jeg blir også litt lei meg hver gang jeg ser bloglovintallet går ned.. Det er kjedelig!

God bedring!

Silje sa...

tusentakk snille du<3
Det gikk bra idag da! Hurra! :)