onsdag 10. september 2008

Oppdatering!

Hey alle i hopa!

Ser det har blitt litt korte innlegg i det siste. Det beklager jeg på det sterkeste, bøyer meg i støvet, og ber om usjekta (?). Jeg har nemlig vært en travel dame i det siste. Som Kulturredaktør i Studentradioen i Bergen har jeg brukt to uker på å spore opp, intervjue og ansette nye medarbeidere til kulturredaksjonen. Jeg har fått 16 nye fantastiske mennesker, og de er allerede i full gang med å gå på oppdrag, lage innslag og sitte i studio. Jeg kjenner mammabjørnen i meg er stolt!

Nå nermer også Phonofestivalen seg med stormskritt! Jeg gleder meg enormt mye, selv om jeg har tatt på meg oppdraget med å være Transportansvarlig. Jeg har ansvaret for at artistene kommer seg til hotellene/overnattingsstedene, og diverse. Det blir så bra! Skal så klart få med meg noen konserter også, spesielt Tønes, som jeg, sammen med min far, er kjempefan av!

Utenom det har jeg jo skolegreier. Akkurat nå ble vi nettopp ferdig med Antikken i His101, og skal nå begynne på Middelalderen. Eng122 (Am. litteratur og kultur) er et kapittel for seg selv. Jeg er ikke spesielt interessert i poesi og diverse, men skal nå klare komme meg gjennom det. Men det er historie som ligger mitt hjerte nært <3.

I kveld er det Allmøte med radioen, men påfølgende fest på Garage. Gleder meg så klart til det også. Studentlivet er så absolutt å anbefale, selv om det er travelt! Å være en engasjert student er så ufattelig gøy, og jeg har møtt så utrolig mange rare, morsomme, pene, fantastiske mennesker!

Det var det, men følg med, mine trofaste lesere. Jeg vil oppdatere så snart jeg får tid!

KOZ!

3 kommentarer:

Helena sa...

hei :) wow.. du hadde enn rosa blogg :) eg orke kje lesa heilt ke så står, men eg lese aslså bloggen din ^^ bare så du vett ;)

Cecilie Cecilie sa...

eg orkte lesa ann!;D:P korti e phonofestivalen? eg lre på om eg kansksje vil a meg ein tur då:)

Karin sa...

Helena: Du orke ikkje lesan, men du lese an? em?

Cecilie: Den begynne nå på mandag(15.09), vare te lørdag, med ett band som spele på søndag =)