tirsdag 1. juli 2008

Siste dager i Regnbyen

Jepp, en era er over, jeg farer hjem igjen for sommeren i morgen, 2. juli. Jeg må si mine to semestre i Bergen har vært storartet, og jeg gleder meg til høsten igjen, når det hele starter opp på ny. Forskjellen fra dette året til det neste vil være at jeg ikke lenger er en vanlig medarbeider i Studentradioen, men faktisk Kulturredaktør, en jobb jeg skal ta fatt på med godt mot. Jeg er heller ikke ny i student-verden, men en erfaren student som har lært at det for eksempel er lurt å lese pensum FØR en mnd før eksamen. Slike småting akter jeg å føre videre til mine små disippler i fadderuka.

For jeg skal være fadder i fadderuka til høsten, noe jeg også ser utrolig frem til! Gleder meg som et barn, kan jeg vel si. Det at jeg også har klart å runde de 20 år hjelper helt klart på. Jeg vil ikke lenger bli ekskludert fra festlig lag pga manglende mnd på legitimasjonen min.

Derfor vil jeg nå benytte anledningen til å takke alle mine følgesvenner dette året, og også de jeg skjelden har sett. Nyt sommeren, for til høsten blir det hardaball!

1 kommentar:

miss_solvor sa...

Ska sei faddar å greie. Ikkje rusk dæ! U go for it ;)