onsdag 13. september 2006

Et nytt bloggeinnlegg, om ting som ikke er så veldig interessante..

Ja, da tenkte jeg det var på tide med et nytt bloggeinnlegg. Jeg vet jeg har vært litt slakk med dette i det siste, og jeg bøyer meg i støvet og ber om tilgivelse. Blogging er blitt nedprioritert nå som skolen er begynt for fullt igjen. Tonnevis med lekser, og dette særlig i Nyere Historie avdelingen, har gjort det vanskelig å konsetrere seg om å skrive et vittig og lettlest bloggeinnlegg.

Som oftest blir bloggeinnleggene mine bare tull og rolls, med en dæsj snålhet. Jeg prøver å sette meg ned og holde meg til ett tema, men skeier som oftest ut, og prater om alt mulig.

Nå som hjernen min er fullastet med Verdenshistorien etter 1850 og Maskeblomstfamilien, har jeg ikke plass til vittige innlegg. Jeg trenger forslag til hva jeg skal skrive om! Livet, kjærligheten, meningen med tyvealarmer i butikker når de ikke virker?

Give me a shout, of what to write about!

5 kommentarer:

Helena sa...

kan jaffal sei deg enn ting å d æ at alramen på narvesen FUNKE *grøsse*

død over nyhist

Helena sa...

skriv om evje turen :D
eg makta sje sjøl

miss_solvor sa...

du kan skriva om høsten :)

Cecilie Cecilie sa...

eller om .... ......! du vett kæ eg snakke om!;P

Silje sa...

Hmm.. Dæsj e et rart ord.. Ligne på bæsj.. (det va barnslig, men kaffor ikkje ver barnslig ein gang i blant..) Eg lure på ka .... ...... står for! Ellers formen bra? Jobbar du endå på postkontoret? "Slikkepinne" vert "Omsut på sleikjestau" på nynorsk. Ein gjnnomsnittlig blåkval veie like mye som 33 elefanter. Koalabjørnen har to tissefanter.. (kaffor har han det??) Verden e rar, e an vel ikkje...? Glede meg te påsken når eg får se ditt vakre ansikt igjen! Du er så ven! C U :)