tirsdag 1. november 2005

Livet, og saannt

Okei, saa hva skjer? Ikke saa mye faktisk. Ser frem til Thanksgiving break om noen uker. Det blir annerledes, siden det er en Hel-Amerikansk ferie. De spiser kalkun og gresskar-pai. Gresskar pai er forresten ganske godt, og det smaker ikke noe som navnet sier det vil smake. Verken gress eller pai. Det ser mer ut som en kake.

Utenom det bestaar luvet mitt mest av skole. Har lekser for det meste hver dag som maa gjoeres til neste dag.

I helgen skjdde det litt av hvert. Fredag var jeg bare hjemme og slappet av med film og kos. Paa loerdag var jeg faktisk i brullup, men dte var ingenting som det er her hjemme. Folk flest var ikke pyntet, men var paakledd dongeribukser og t-sjorte. De hadde ikke noen stor middag, bare litt snacks. Eneste som kanskje var likt var at de hadde masse kaker. Men etter det reiste jeg til Tricias arbeid og ventet paa henner der. Hun jobbet paa resturanten Woody's som oppvasker, og jeg ventet i baren. Sjefen hennes er en kjempekar! Det som skjedde var at de skulle rive opp et teppe i et av resturant-rommene. Han spurte om jeg ville hjelpe til bare paa tull, men jeg sa ja. Jeg hjalp til med aa rive opp teppet (som var en god treningsoekt!), men etter til ville han betale meg for det! Jeg sa nei, men han stappet pengene ned i lommen min, og dyttet meg ut doeren.

Uansett, vi hadde planer med aa reise til et "Spoekelseshus" etter det, men som sagt, vi var en hel gjeng med ungdommer som skulle finne en plass ingen ahdde vaert foer. Vi kjoerte rundt for aa proeve aa finne det, men etter 2 og en halv time med leteing, endte vi opp med aa finne noe aa spise, og aa reise hjem igjen. AV dette laerte vi at det loenner seg aa gjoere litt research paa forhaand.

Soendag laget jeg kjoettkake middag! De likte det, men etter min mening smakte de ingenting som de gode hjemmelagde fra Norge! Men det kan jo ikke de vite, for de hadde ikke smakt det foer.

Det var min helg. Haaper alle har det bra, og at dere koser dere!

Kjempeklem fra Karin!

6 kommentarer:

Ellå sa...

Godt å hørra frå deg ;) Bra du har d kjekt å at du ikkje glømme Norge :) Eg har d veldig bra då (svar på "haaper alle har det bra"). Tid e d du komme heim?

Sirén =) sa...

hei =) kjekt mæ nye blogg ijen =) kæ ti komme bildene?? =) kos dæg videre!! klem!

Helena sa...

Heia!
storstornyhed. Helena har fått seg blogg, jah du hørte rektigt BLOGG!
Dette kan for noge hørras ut som et tappert forsøk på noge uoppnåeligt, men nå æ ann hvert fall en gong blitt skapt med mine fantastiske evne og kunnskabe i data å alt så hørre sånt te...
Lisbeth he forresten kome heimom en tur fordi bestefaren hennas døa...

Karin sa...

Awe, du maa hilse na fra meg, har ikkje hoert fra na paa ei stonn! Det faar meg te aa tenka at hvis en av mine besteforeldre doer, sa tror eg ikkje at eg faar reisa hjem...

menmen! Eg ska proveva aa senna brev te daakker! Men det kan ta litt tid!

saa me snakkes, ringe snart!
klem karin

Karin sa...

hei cecilie

sorry for at eg sletta kommentaren din, men det va naage der som eg helst ikkje ville ha her, u know :P

men nei te spoersmaalet ditt, eg ringe snart!

kos kos

Cecilie Cecilie sa...

Thihi, føle meg litt sånn småkriminelle nå, drive å skrive meldinger på bloggen til folk, som de må slette! Haha!