tirsdag 18. oktober 2005

Halloy

Okei, naa har det gaatt hm, to uker siden sist? Mye har egentlig skjedd. Her er en liten oppdatering!

Homceoming game som var fredag to uker siden var KJEMPE GOEY! Host-soester Tricia ble valgt som Homecoming Queen med et stort flertall av stemmene! Football laget vant med 50 poeng MEN det v ar kaldt! ut over kvelden kroep gradene til langt under minus. I midten av 4 periode (I Am. Football har det 4 perioder De foerst en, saa 10 min pause, saa det vi kaller halftime som er ca 20 min, give or take a few. Saa har du det samme som 1 og 2 periode mellom 3 og 4.) var det en "streaker" paa banen. Det vil si at det var en fyr som loep over banen SPLITTER NAKEN! Alle lo og stod og pekte paa han, mens football laget fortsatte aa spille! Jeg er saa glad for at de vant, for mange av vennene mine er football spillere, og av en eller annen grunn, blir de alltid litt sure av aa tape. Dette var forresten bare andre gang vi har vunnet en kamp i aar.

Paa loerdag var det Homecoming Dance. Alle kledde seg opp og hadde det goey. Jeg skal peoeve aa legge ut bilder, men Host-mor Tracy maa finne den der ledningen du bruker til aa legge bildene inn paa PC-en. Men jeg hadde en blaa og lilla kjole, og Jeremy hadde sort bukse og sort skjorte men med litt blaatt paa slipset. Uansett var det goey, men vi (Jeg, Jeremy, Tricia og kjaeresten hennes Scott) dro fra dansen ca klokken halv 11 for aa dra ut til Dave (en annen venn av .. ja, alle). Det var goey, men kaldt, for vi dro ut til campsiten hans. Vi hadde baal og gillet litt.

Denne helgen har det ikke skjedd for mye. Det var kamp paa fredag, de tapte tror det var 54-27. Ikke fullt saa daarlig som andre kamper, men fortsatt et tap. Loerdag som jeg temmelig lenge, for jeg blir helt utslitt av aa staa ute i 3 timer og hoppe opp og ned hele tiden. Men ca klokken 7 reiste jeg, Tracy og Matt (host-far) ut for aa spise. Vi endte opp paa Taco Bell. Saa traff vi paa venninnene mine Kari og Rachael, og jeg hoppet inn i bilen med dem i stede. Vi kjoerte rundt (noe tenaaringer her gjoer mye) til det var tid for aa reise til Dave. Han hadde et forsinket bursdags-selskap. Jeg hadde det kjempegoey der, og det var bare helt utrolig morsomt!

Soendag var Tricia's siste softball kamp denne hoesten. Saa jeg, Matt og Tracy var og saa paa henne. Det gjorde det temmelig bra, men vant ikke turneringen.

Haaper dette var en bra nok oppdatering! SKAL PREOVE AA LEGGE UT BILDER SAA FORT SOM MULIG!

Klem, Karin

5 kommentarer:

Anonymous sa...

Hei!
blei det noge action på homcoming ballet?? mødlå deg å Jeremy meine eg?? hm? hm?
Eg he sagt det før, det NYTTE bafe ikkj eåp sei halveis... detalja, karin, detalja!

Eg he en triste nyed å komma med. huske ikkj eheilt om me sa det når me snakkte på msn, men Sue, morå te Rachel har fått kreft å he bare to veg eigjen å leva, Rachel hadde akkurat lande med flye på New Zealand når hu fekk hørra at mora va sjuge. Så hu måtte ta nesta flye heim igjen for å ver med morå.

Sorry hvis eg he sagt det før, men eg ville bar ever sikekr på at du visste det sånn at du ikkj efår sjokk nwste år, når hu ikkje e i Tyskland.
(ikkje gløm at det går ann å be om at hu ska bli friske ennå!)

Me snakkes om litt HB eg!

Kjempe kjempe gla i deg, Karin!!

Helena

Karin sa...

AA nei! Sue e sjuge?? eg har kjent na i 3 aar, og e gla i na! AA, det e kjempetrist!
Hvis du snakke med Rachael, sei te na at eg e med na i tankane mine!! Bare 2 uker?? E ikkje det litt drastisk??

Og nei, eg e sikker paa at det ikkje skjedde naagen ting! Heil 100 %!

glad i deg, og klem klem klem!!

Anonymous sa...

hellu karin :)
dæ va kjekt å sjå at du hadde skreve igjen! så bra du hadde dæ kjekt på ballet. heilt sikker på at dæ ikkje skjedde noge ?? :P du æ så heldige så får væra i USA! ska prøva å senna enn mail te dæg snart låve !! vett æg he sakkt dæ før men æg ska senna så fort æg he ti!he dæ litt travelt for tiå mæ skulen. æg he begynnt ude i praksis nå, å ska væra der i 19 vege :) æg he ikkje glømmt dæg av alltså !!

ha dæ kjekt vidare i usa!
glae i dæg :)
klem frå Solvor!

Anonymous sa...

mm. Det e så kjempetrist! Me tenke på na alle samen.
Eg ville bare sei atemmm... ke va det nå igjen... JOH! kor blir det av bilde å stæsj å sånn? me må få sjå kossen du he det og, ikkje bare hørre om det!!
Sorry hvis eg bare legge igjen klage kommentara alså men du vett jo at eg elske deg vennen! Du e superduperfantastsissimonitoristiske!
Talks :P

~Helena~

Anonymous sa...

P.S: SAVNE DEG HUN!!!!
~HELENA~