tirsdag 18. januar 2005

Mas og fjas

Likin Park and Jay-Z (Nawras, pliiiiiz!!)



Etter mye mas fra diverse kanter i klasseromet, har jeg bestemt meg for å ENDELIG skrive om 3 tre som faktisk vil at jeg skal skrive om dem; Ine, Mari og Sirèn.



Ine har jeg kjent temmelig store deler av livet. Faktisk hele livet. Men vi ble ikke venner før i 5-6 klasse kanskje. Jeg og Ine har vært med på mye rart. Alt i fra korpstur til Skottland til familietur til Danmark. Ine er en temmelig .. hm.. tror ikke jeg kan finne et ord engang, jeg må kanskje lage et selv. Men hun er en kjempejente som har stor interesse av musikk, data og alt annet mellom himmel og jord!



Mari er god-jenta fra Varhaug (eller midten av Varhaug og Vigrestad). Har bare kjent henne i et halvt år, men på det halve året har jeg lært å kjenne en spesiell og kul jente. Hun har en humor som ingen andre kan slå. Livet i klasse 1AAD hadde vært et helt annet hadde ikke Mari vært der. Hun er den eneste i klassen som kommer fra en plass lengre sør enn Nærbø. Og ikkje nok me d! Hu kan få hvem som helst til å le!



Sirèn er nok en klassekamerat. Hun kommer fra Lye, og har det fint der. Sirèn er flink til mye, men snakking er nok spesialiteten. Ikke at det er en dårlig ting. Neida, kan fort bli kjedelig uten Sirèn og pratinga hennes. Hun har alltid noe å si, og når det kommer til kvinnesaker er hun raskt med i diskusjonen. Sirèn er rett og slett en super jente som kan det å snakke!



Hely til slutt må jeg bare si at disse 3 personene må respektere min mening om dem (thihihih.. dette var på egen betingelse jenter!). Ikke det at jeg tror de vil bli sure :)



~Klem fra Karin :)~

4 kommentarer:

Siren sa...

Heisann =) Endeli =) d vakjekt å læså å tuuusen takk for alt d fine du skreiv om mæg =) "d va nå så alt for møje" =) ser :)

Siren sa...

Må bare sei en ting =) hehe kom på itte æg hadde skreve sist kommentar at når æg skreiv "d va nå så alt for møje" i hermetein så konne d virka så æg synbs d va for lide eller ett eller annert!!! men d va på ingem måde d æg meinte!! >Gronnen t at æg skreiv d i hermetein va at alle litt eldre (hehe) pleie å sei d... så d ska likosm udtalast på en kosleige bestemorsmåde så meine d!!! offoff, dette blei plutseligt litt komplisert... men d va kjempefint skreve å tusen takk ska du ha =)

Mari sa...

Heija.
Dæ va jilt å læsa dæ du hadde skreve åm mæg:D, å di andre..hehe. Fint at du tog dæg t å jær dæ.
Du æ aj gALLkosele jenta, synn me ikkje sga gå i klasse t neste år.
Men du får koza dæg vidare.
GID

Ine sa...

Awww... nå blir eg meste litt rørte :D Tusen takk! *mega bjørna klem*