fredag 24. september 2010

Eg er tagga

I eit oppmerksamt augeblikk fant eg ut at min kjære ven Andreas har tagga meg til å skrive sju (7) ting om meg sjølv til informasjon til dei som les denne bloggen her. 

Så her har dykk 7 (u)viktige ting om meg:

♥ Eg song mykje når eg var liten. Eg brukte eit hoppetau som mikrofon, også lina eg opp alle kosedyra mine og song konsert for dei.

♥ Eg har eit arr på handleddet etter eit uheldig leke-uhell i ei gamal rusten tønne. Tønna stod på ei tomt rett attmed huset vårt, og var prima leke-båt. Heilt til eg nesten kutta over heile hovudpulsåra. Men så bygde nokon masse hus der, så då vart både tønna og andre nesten-uhell borte.

♥ Favoritt-kosedyra mine når eg var pitteliten var Emit og Demit. Emit er ein kanin med regnboge mønster på magen, og Demit er ein rosa bjørn. Dei er kanskje tjuge cm høge, og eg bar dei med meg over alt. Men ein kveld kasta eg dei ut av senga mi, og sa til mamma at no skulle dei ikkje vere med meg i senga lenger.

♥ Eg elskar, ELSKAR, historiske romanar. Historiefreak som eg er, er det morosamt å lese litt oppdikta historie i lag med ekte historie. Har dykk forslag til bøker eg kan lese, fyr laust.

♥ Eg irriterer meg over folk. Heile tida. Eg kjem til å bli ei sur gamal dame som kjeftar på alle. Eg hatar folk som stiller seg foran dører på offentleg trafikk når det er plass i midtgangen. Eg taklar ikkje folk som "skal berre" i butikkar, eg var før deg i køen, basta, sjølv om du har to ting mindre enn meg i korga. Jævla folk!

♥ Min største guilty pleasure er talkshows på TV. Rachael Ray ligg høgt på lista.

♥ Eg har eit anstrengt forhold til Jarlsberg. Veit ikkje kvifor, men Norvegia eller Synnøve Finden er mykje betre!


Så der har du det, sju meir eller mindre informative ting om meg. Eg taggar alle som vil!

5 kommentarer:

Ine sa...

Koselig! Liker spesielt den med at du irriterer deg over folk - vi er nok ganske like akkurat der, du og jeg!

Helene sa...

Morsomt å lese :) Hehe..
Men altså... det er faktisk Jarlsberg som er den beste osten.. Hehe :) (bare for å fyre opp en diskusjon som ikke leder vei).

Milla sa...

kjempekoselig :)

Siri sa...

Hihi, Emit og Demit. :D Så gøy! Jeg hadde en kosedyrhund som het Pluffy-Plaffy.

Ang romaner har jeg nettopp lest "The other Boleyn girl". Veldig lettlest og interessant. :D (Leste den faktisk FØR Tor tipset meg om the Tudors) :)

Kathleen sa...

Uæh, jarsberg er jo nesten verdens beste ost!