mandag 9. november 2009

Ny uke!


Hei og hå!

I dag har jeg vondt i hodet og er kvalm, dårlig start på uka, vil jeg si. Men det skal ikke stoppe meg! I morgen skal jeg være flink, gå på forelesning, fin-skrive på bachelor-oppgaven og gå på trening. Og forresten, til nå har jeg gått ned ca 14 kg! Og enda mer i fett, siden jeg går litt opp i muskler hver uke også. Jeg er virkelig stolt av meg selv, og fikk sjokk i dag når jeg ble tagget på et bilde på facebook fra i sommer. Herrgud, jeg var stor! Nå er jeg fast innstilt på å være sunn, spise sunt og trene regelmessig.


Fine baby-katten!

Så sesongavsluttningen på Mad Men nå nettopp, spennende! Gled dere, dere som ikke har sett den enda!

I helga var jeg og Tor på den store kinodagen på lørdag. Så "The Informant!" og "500 days with Summer". Liker The Informant! mye bedre enn 500 days. Syns sistnevnte er blitt superhypa i bloggverden, og den var ikke så god som alle skal ha det til. Greit, jeg likte gangen i filmen og slikt, men syns plottet ble flatt, og den varte i to timer, men det føltes som fire. The Informant! derimot, var veldig morsom og underholdende! Anbefaler alle å se den! En litt tjukk Matt Damon, hvem sier ikke nei til det? Det morsomste med hele filmen er tankene til hovedpersonen Mark (Damon). For eksempel når han tenker dette:

Polar bears cover their noses before they pounce on a seal. How do polar bears know their noses are black? Did they look in the water one day, see their reflection and say, "Man, I'd be invisible if it wasn't for that thing."
Fantasisk! Han har også tidenes styggeste slips gjennom hele filmen.

Resten av dagen skal settes av til litt skriving, litt CSI (sesong 10, liker ikke at Grissom ikke er med lenger, men OK) og lage middagsmeny for resten av uka.

Hejdå!

4 kommentarer:

lisafotland sa...

Wow Karin, så flinke du e ! stå på videre med treningå :)

ha ei flotte uga !

Helene sa...

Gratulerer! Stå på :) Det er gody du er fornøyd!!! =)
Fine pusekatten - vil gjerne ha n slik venn selv :) :)

Silje sa...

Jeg er også stolt av deg!! :D

Marte sa...

nyyyydelige katten!