lørdag 3. mai 2008

Fredag 2 mai

I anledning at min lillesøster Marianne er på besøk her hos meg i Bergen, vil jeg ha et slags "referat" fra den første "hele" dagen.
Fredag våknet vi begge friske og opplagte, og klar for en stordag med gøy og slik. Frokost ble konsumert, så gikk vi til butikken og handla mer mat. Så kom tida for å stikke ned til byn og svi av litt penger ("litt" er et sentralt ord her, siden vi begge er blakke). Etter en stund fant vi en notebutikk vi hadde lett etter en god stund, og fikk brukt litt penger der. Da ble turen lagt til Studentsenteret hvor vi kjøpte og spiste grøt sammen men diverse andre folk.
Etter denne hektiske formiddagen tok vi oss en tur tilbake til leiligheten for en pust i bakken. I 17:30 tida tok vi oss igjen inn til byn, for vi skulle på Radiocafè! Det var ufattelig gøy, med mange spennende gjester, og ikke minst spennende artister!

Valkyrien Allstars tok seg tid til å spille på SRiB's Radiocafè!

Ragnhild har også besøk av sin lillesøster denne helga, og utrolig nok er hun på samme alder som Marianne. Siden alle andre skulle videre på nok en Valkyrien konsert, som hadde 18 års aldersgrense, måtte vi finne på noe annet. Kino var da en god idè, og da ble det å se Be Kind Rewind. Kjempegøy film som er å anbefale!

I dag, lørdag 3. mai, skal vi grille utpå terrassen på bygningen min, og det gleder vi oss utrolig til. Begge to. Så dere vil få referat fra det også. Senere.

Hej og hopp, fra Karin og Marianne!


1 kommentar:

Marianne sa...

oppdater?
Reklame for verdens beste videoblogg: http://videodagbok.blogg.no/ Vi tar for oss spørsmål som holder deg våken om natta!