søndag 2. april 2006

Solstikk, Mikke og lang busstur!

What's up, folks?

Neida, der er ikke Langbein som er in da house, det er bare Karin som her hjemme i Ohio fra sunny Florida. Jeg hadde det utrolig bra og veldig goey i de forskjellige Disney Parkene. Foerst var det Animal Kingdom som er en slags dyrepark. Men den har mange kjekke attraksjoner, og var kanskje min favoritt park. Vi gikk der paa Soendagen.
Mandag was Typhoon Lagoon Waterpark. Der hadde vi det kjempekjekt! Har ingen bilder derfra akkuratt naa, men skal faa fra andre deltakere som tok bilder den dagen. Jeg hadde ikke mer batteri. Etter Waterpark den kvelden reiste vi til DownTown Disney! Der hadde vi fri til aa gaa hvor vi ville, men maatte vaere tilbake til halv 12 for da stengte butikkene uansett. Vi spiste paa Planet Hollywood, en kjempestor resurant som var full av kostymer fra diverse Hollywood filmer.
Tirsdag var MGM Studios, filmparken til Disney. Den parken har flest store og raske attraksjoner. For eksempel Rock'n'Roll Rollercoaster og Tower of Terror. De var veldig goey begge to.
Onsdag var beach dag, og bare masse sol og bading. Ble litt (les:ganske) solbrent, men roedt blir brunt! Paa vei hjem fra stranden reiste vi paa litt shopping. Jeg tror det var set stoerste kjoepesenteret jeg har sett til naa i USA. Det var DIGERT!
Torsdag var Epcot dag! Jeg elsker Epcot. Det er en park hvor mange land er representert i egne byggninger og folk. Alle som jobbet i de forskjellige landene kom derfra. De har blandt annet Norge, som er et av 4 europeiske land i parken! Er ikke det kult? Lille Norge! Pratet med folka som jobbet der (de fleste fra oestlandet), og kjoepte lefse av en hyggelig jente fra Drammen. Paa slutten av dagen har de et stort laser og fyrverkeri show rundt der som landene ligger. Det var kjempe fint!Epcot er nok min favoritt park!
Fredag var siste dag, og avreise dag. Det passet fint aa avslutte med Magic Kingdom. Den originale Walt Disney World Parken. Den er nok for de litt yngre, naar det kommer til attraksjoner, men det er en vakke park. Midt i har du det flotte Askepott Slottet, som skifter farge ut over kvelden. Klokken 8 var det lys parade, som var kjempe fint. Og saa for aa "toppa heile driden", hadde de nok et fyrverkeri show.
Alt i alt saa var det en kjempe tur!

Magic Kingdom!
Askepott slottet i Magic Kingdom!

Trykk paa bildet for aa se flere bilder fra turen, jeg kommer ogsaa til aa legge opp flere bilder senere!

Ha det bra alle sammen! Snakkes!

2 kommentarer:

Helena sa...

sånn heilt seriøst, kan ikkje alle begynna å spara nå sånn at me kan reisa te USA å gå i Disney World om 5 te 6 år!?!
Hilsen helena vente-spent-på-en telefon-fra-uniten rosland

Cecilie Cecilie sa...

Eg er meds på det! Bjunne å spara i dag då?