tirsdag 14. februar 2006

*V*A*L*E*N*T*I*N*E*

Hoho, i dag er det den offisielle dagen for aa bruke masse penger paa ting som folk enten spiser opp eller kaster i soeppelet. Ja, det er den 14 Februar, rettere sagt Valentines dag. Det er jo en soet liten tradisjon, men opp igjennom aarene har det blitt litt for kommersielt. Det er veldig koselig aa faa et lite kort eller sjokolade, men plis, ingen kosedyr. Jeg forstaar litt av denne komplekse feiringen, og jeg vet at det hele startet med en italiensk prest som forelsket seg i en prinssesse og ble til slutt henrettet. Og jeg gaar ut i fra at Valentine var navnet hans. Men okei, hvis du liker aa bruke masse penger, saa ver saa god, (Jeg ville heller laget noe, noe koselig som et personlig kort eller noe, bare et forslag).

Ellers saa skjer det lite her. Musikal oeving gaar det mye i. Har laert noen danser, og det er ganske goey. Noen med-dansere er litt ekstreme i aa bosse folk rundt, og sier hva vi skal gjoere, selv om det ikke er de som er koordinatoren. Men jeg velger aa overse de.

Jeg foelger faktisk med paa OL! Naa heier host-familien min paa Norge i stede for USA, og host-far Matt foelger med og sier i fra naa noen vinner noe. Han er veldig imponert, det var bare meg og han som saa hele aapnings sermonien. Naa forteller han alle at Norge er den nasjonen som har vunnet mest Vinter OL medaljer. Ja, jeg er litt (les:veldig) stolt av aa vaere Norsk!

Haaper alle er friske og raske, og at dere holder dere unna den fryktede influensaen.

Klem Karin

2 kommentarer:

Helena sa...

tusentusentusentusentakk for det fina korte eg fekk av de!!!!!! du e så GOE!! eg e supersupersuper gla i deg <3 *SMASK* alså!!
Eg ska huska på deg.

PS: sorry at me ikkje sendte noge gyddis me foreldrene dine men ting e litt hektiske rundt her akkurat nå. Men eg ska prøva å senda noge i posten så fort som muligt

Anonymous sa...

This is very interesting site...
»