fredag 10. februar 2006

Littuteavideertiloverskrift

Hei, igjen.

Ja, jeg er i sving med en ny post, igjen. Snart ber dere meg vel om aa slutte aa skrive saa mye. Men i dag har jeg ikke saa mye aa gjoere. Leksene er unnagjort og livet er relativt fint. Reverse Homecoming er naa paa Fredag den 17 Februar. Helt greit det. Det blir etter basketball kampen den kvelden. Da kan jeg endelig bruke de fine klaerne jeg kjoepte!

Jeg liker aa hoere hva som skjer der hjemme i nabolaget. Litt sladder har aldri skadet noe. Okei, kanskje noen, men ikke meg! Send e-mail, please! Hehe, litt desperat kringkastning om at jeg trenger informasjon har i alle fall aldri skadet noen.

Jeg har en gladnyhet til! Jeg er naa paa det som kalles Honor Roll for karakterene mine. Jeg vil ikke skryte (haha, jo det vil jeg), men jeg er veldig stolt av meg selv for det!

Uansett, det har blitt kaldt her i Ohio naa, men grader under minus. Det foeles mye mer som hjemme naa! Hehe.

Ha det kos, mine kjaere finfolk!

Klem Karin <3

4 kommentarer:

Helena sa...

DEt e seff bare gøy når du skrive masse masse masse!!! mne en ting eg saven e BILDE!!! få gang på det... nogen nyhede? hmmm... Meget/psycho he blitt det nya wilt/vilt... wilt/vilt e bare så last week... Cecilie fekk litt hets forde hu sa vilt på vitnesbyrde sittn på IMPULS :P

Anonymous sa...

This is very interesting site... »

Anonymous sa...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Anonymous sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »