torsdag 2. juni 2005

...og sånnt

David Gray "Sail away"

Ja. Jeg har begynt et nytt og bedre liv. Et liv som pessimist. Fra nå av skal jeg se mørkt på livet, og heller bli positivt overasket hver gang noe gøy, fun, kjekt eller roligt(svensk) skjer. Ja, for tenk på alle de gangene du blir skuffet. Er du pessimist, blir du i alle fall ikke skuffet.

Eller. Jeg vet ikke helt. For jeg har litt lyst til å være optimist òg. Å håpe på det beste, se lyst på livet, og heller tåle å bli skuffet en gang i blandt. For tenk så blomstrete og søtt livet ville vært da. Når jeg tenker optimistisk blir jeg alltid glad. Glade mennesker er kjekkere å møte på enn sure og grinete mennesker. Så jeg har et lite dilemma.

"Hvorfor skrive du om dette Karin?". Jo. Fordi jeg har så mange håp. Noen vil jeg ikke skrive om her, men jeg kan si at jeg håper på mye. Og noe av det er jeg ikke sikker om kommer til å skje. For det er så mye som jeg gjerne vil, men ikke kan. Noe kan ikke jeg alene bestemme. Mange av de håpene jeg har, innebærer andre mennesker.

Så derfor har jeg dette dilemmaet. Jeg vil være glad og sur på samme tid. Jeg vil ha, og jeg vil gi.

Kan jeg få og gi på samme tid? Ha et håp, og likevel være forberedt på å bli skuffet.

9 kommentarer:

Mari sa...

Heija..
Så goe du æ t å skriva:D
Viss dæ va åpp t mæg så syns æg absolutt at du sga vær optimistisk. Trur dæ æ best får dæg sjøl, å daj andre ront dæg:D
Du klare nok øveleva nogen skoffelsa som optimist. Trur du kje..??
Men du får kosa dæg
Knallasdallassuperduperdridmøje glae i dæg..
Go færi..

Ellå sa...

En optimistisk, positiv å smilande person e 1000 gonge bedre enn ein pessimist. En pessimist vil ødelegga dagen t andre å bare tenka på seg sjøl (me tanke på at HAN ikkje vil bli skuffa).

Sorry at eg seie d så direkte, mn eg må bare få fram at eg virkelig meine du bør ver optimist! Den som sprer glede får så utruligt møje meir tbage av andre enn han nogen gong vil klara å få av seg sjøl!

Sirén sa...

æg syns sjøl d æ jillere å vær mæ optimista å positive folk enn pessimista... =) syns mari å elisabeth sa d så smart =) hehe.. =) men uansett, optimist eller ikje, go sommer =) (forresten, sankkes nok sjå dæg den dagen, glede mæg) =)

Jarle sa...

Æg stemme for at du æ optimist!

Karin sa...

Takk folkens! tror eg går for optimist ja, men eg måtte bare setta det litt på spissen.

Mari - kjempemassesuperutruligt gla i deg og! Snakkes den 17, helst før!

Ellå - Takk for at du sa det rett ud :D Ser deg og hos meg den 17!

Siren - Go sommar og snakkes den 17!!

Jarle - Det gjørr eg og! Ser deg og den 17 hos meg håbe eg?

Eli sa...

Heisann!
Heilt enige me de andre, vær optimist du! Å husk at d e fyst når du jer at du får!

Å d e sant d at d isje e alt me klare sjøl, men Gud klare ALT, åg så lenge du he Han me deg, så kan Han jær alt jønå deg!

Anonymous sa...

Viss dæ va åpp=) t mæg så =)syns æg abs=)olutt at du =)sga vær=) hmm? ja ehh? =) optimistisk.=) Trur dæ æ best får dæg =)sjøl, å daj=) andre ront dæg =)

sirèn harbo! mohaha!

Sirén =) sa...

AHah... den siste siste kommentaren der va d ikje æg så skreiv, men nogen visse andre... ska ikje nevna navn =) hehe... snakkes i kvelL!! =)

Anonymous sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Wheelchair powerbases voip Sequence pictures baseball swing Free movie samples blowjob Services call centers