onsdag 11. mai 2005

Blogging og meg


Jeg kan ikke si at blogging og meg er et kjærestepar som går hånd i hånd på livets landevei. Ville heller formulert det som arbeidskolleger som har små komunikasjonsproblem, men funker sammen fordet. For jeg får det aldri helt til. Som oftest blir det en annen skrift enn det jeg vil. Noe blir for lite, noe blir for stort. Kanskje ender jeg opp uten overskrift, kanskje ligger bildet feil. Jeg kan så vidt legge til linker, og kan ikke legge bilder i margen.

Og så lurer jeg på. Er dette en bra, eller dårlig ting? Er det bra at jeg kan såpass lite, sånn at jeg ikke kan oppfattes som PC-nerd? Men er det en dårlig ting at jeg bruker 2 mnd på å lære meg å skrive navn på posten!? Jeg lurer på om det er en spesiell egenskap å være så dårlig i data. Og hva henger det sammen med? Matte-egenskaper, språk-kunnskaper eller hukommelse?

Kan jeg noen gang bli bedre innen data?

Nei, det tror jeg ikke. Kan ikke lære en gammel hund å gjøy. Jeg har det ikke inni meg. Eller, hvem har det egentlig inni seg?6 kommentarer:

Anonymous sa...

Hallo!! Wilt kult design på bloggen din!!! WOW! (kanskje for eg har den same :) Det kan ver skikkelig tetag å blogga av å te, vertfall når du ikkje har noge å blogga om, men e NØDT! Joda.. Kjenne meg igjen!
Me snakkis!!

Silje sa...

De va liksom eg så skreiv sist komentar, va ikkje meiningå å gå som anonym.. Litt kjipt for deg nå så trur du har fått to kommentara, så e d bare eg så skrive to gonge.. Moahaha! :)

Karin sa...

hehe.. det er greit. Bare kjekt at du seie noge to ganger. føle meg litt mer populære då :P

Ellå sa...

Du hadde jammen fått kult design ;) Eg trur du kan bli bedre på dataen ;) D gjelle bare å ha di rette folkå t å lære deg opp, samt øva litt me seg sjøl! Ska du på Saron i kveld? Klem frå Ellå

Marlén sa...

Hei! var inne på bloggen din i dag for første gang! kult;) du er flinke!
..Marlén..(venn av marianne.. syster di:P)

Karin sa...

Takk alle sammen! Setter pris på det :D skal prøve å bli bedre, men som dere sikkert så, klarte jeg å få til at posten ble i to forskjellige skrift-typer :S
Klem til alle!