søndag 24. april 2005

Jobbing, og sånnt.

Har begynnt å jobbe igjen. Også i år i Kongeparken. Det er gøy å være tilbake, og folka i år er helt "vidle!"!! Så mange kjekke folk på en plass kan ikke bety noe mer en at dette kommer til å bli helt sjef! Har jobbet med å lage sukkerspinn og popcorn, og når jeg tar pause sier folk "Du jobber i Lobbystopp, ja!". For Lobbystopp er en bra plass. Ja, en BRA plass. Folk kommer dit for å kjøpe digg, og jeg selger digg. Derfor blir jeg "dama som selger digg". Er ikke det kult, så vet ikke jeg.

Ellers blir dette en helt vanlig, kjedelig "Dette er hva jeg har gjort" -post. Og snart gidder jeg ikke skrive mer blogg. Det er tiltak å skrive noe som ingen leser, og hva er vitsen da? Når jeg tenker meg om, sitter jeg egentlig her og skriver til meg selv. Og ikke ta dette som en syte-post, Karin. Men helt ærlig, så er dette en trist, trist blogg. Ufattelig trist og kjedelig.

Så, Karin. Over and out.

7 kommentarer:

Steinar sa...

5+5+5+5+5=25

Ellå sa...

Gjer du deg? :O Bu! Lr tar du en pause? Klem!

Idapidafisketjøn sa...

hallo på do:) i dag,så fekk eg spørsmålet i klasserommet: du kjenne vell karin fra bryne? liga gammale så deg.. Begeistra svarte eg med all denn innlevelse eg kunne at ja, det stemte nok det! å gjett kem så spurte:D ? din kollega, Tonnie:) for hu går i min klasse! wee! mhm..men,det va det! ser per karin. du er kul! hadM

Karin sa...

Eg må nok sei at eg gjer meg. Eller kanskje en pause. eg e ikkje sikker, men det e så kjedeligt å skriva når ingen lese.

Og ida, du får hilsa te Tonnie! Og spør om hu ska jobb apå søndag :D

Silje sa...

Men Karin.. Eg lese jo!! Men d e sundt m pausa.. Bare kom te bage igjen ittepå då.. OK? :) Ser Olga!

Anonymous sa...

Very nice site!
six foot bath tubs watkins hot tub covers Car wax shower door 359 1 baccarat Purdue license plate frames Price pfister antique copper marielle kitchen faucet honda floor mat Pictures of popular prom dresses

Anonymous sa...

Looking for information and found it at this great site... »