torsdag 25. november 2004

MUSIC - ALBUM - Disney - SHREK - SOUNDTRACK (Entire Full Whole Album Cd)

Du tenker "for en rar overskrift". Men faktisk. Dette er en Cd jeg har på Pc-en. Legg merke til parantesen. Entire Full Whole. Tre forskjellige ord, men de betyr nogelunde det samme. De står for noe helt. Noe som ikke kan bli mer. At noe er helt, betyr at det er i den form den skal være. Jeg tror jeg er passe hel. Kanskje ikke helt hel. Men halv. Uansett er jeg den jeg er.



Mange prøver å fikse på seg selv. Det går ca 10 forskjellige programmer på TV som handler om å bli ny. Jeg syns det er rart. Hvorfor kan ikke folk akseptere seg selv? For uansett hva du gjør i livet, er det alltid noen som ikke kommer til å akseptere deg. Noen kommer til å se rart på deg, eller fnyser av det du sier, no matter how you look. Det er menneskelig. Det går ikke an å like absolutt alle. For det går ikke an å være Gud.



Livet hadde vært ufattelig mye enklere hadde man bare likt alle. Men som sagt, det er ikke mulig. Kanskje for noen supermennesker. Så i stedet for å like alle, kan man stille seg likegyldig til personer man ikke kjenner. Ikke dømme noen før du har hatt en passe lang samtale med noen. Dette er noe jeg vil prøve å opprette. I hvert fall for meg selv.



"This is who we are, this is what we do, this is what it is."



2 kommentarer:

Siren sa...

hei du =) æ sååå enige mæ dæg!!!æg æ så gla for at du æ den du æ å for at du æ fornødde mæ å vær den du æ =) d lige me! :):):) stå på karin, du æ ei kjempejenta!!! klemmen!

Karin sa...

Takk Sirén! gla i deg!