onsdag 29. oktober 2008

Du tror du vet..

.. hvor du skal ha forelesning hen, men så viser det seg å være feil.

Hvorfor kan det ikke være på samme plass hver gang?

mandag 27. oktober 2008

=)

Snart, det vil si ca en time, kommer Tor tilbake til Bergen!

Jeg gleder meg!

Helga var kjempegøy, men må ta en pause fra Hulen nå. My Little Pony konserten på fredag var utrolig fin, men tror jeg ikke var den eneste som syntes konserten under Phonofestivalen var bedre. Følte det var mer intimt da, og så hadde den ikke tre idioter som stod ved siden av meg og gaula noe om ei som hadde bursdag under HELE konserten! Ekstra gøy ble det jo av selskapet under konserten. Ingrid og Luna, pluss mine gode venninner Sigrund (som bor i Bergen) og Solvor som var på besøk! Som jeg nevte sist uke var mamma i Bergen i helga. Fikk spist frokost med henne på hotellet hun bodde på på lørdagsmorgen (kl 8, litt i tidligste laget for meg, men det er jo mamma da!). Kjempekoslig, og så koslige kollegaer hun har!

Lørdag var det ultramegadårlig vær i Bergen. Regna sidelengs og opp! Måtte en tur i butikken for å kjøpe tacoingredienser med Ingrid, og en tur på polet. Stakk innom Platekompaniet for å kjøpe My Little Pony CD'en, men det var utsolgt. Way to go!!
Vors hos oss på kvelden, kjempekos! Ut i regnværet bar det senere og opp til Hulen for å danse på Retrorocket. Utrolig gøy! :D Neste gang er 14 november tror jeg, og er du i Bergen da anbefaler jeg å sjekke det ut!

Søndag var jeg produsent i Studentradioen, og så bare kosa jeg meg hjemme resten av dagen med Six Feet Under maraton med Ingrid og Luna (som egentlig ikke følgte med).

Hvordan har helga DI vært?

lørdag 25. oktober 2008

By request #2

Följ'>http://www.bloggkoll.com/blogg/270075/go-for-a-ride?claim=aw2bhah6ahq">Följ min blogg med bloggkoll

Da har jeg fått meg bloggkoll.

Hva nå enn dèt er.

torsdag 23. oktober 2008

Gale, gale mennesker!

I studentradioen i Bergen er det ikke grenser for hva en kan finne på for å promotere. Mine venner Marie, Øyvind, John-Aksel og Kristoffer har lagt ut på en reise. Les mer om det på disse sidene;


BA1
BA2
Studvest
Facebook-gruppe
Bloggen deres



OPPDATER:
Nå har gollisgjengen vært på TV!!
link her

mandag 20. oktober 2008

Long time, no see

No worries, jeg er ikke borte, bare vært busy busy!

Onsdag 15. oktober starta årets filmeventyr, BIFF - Bergen Internasjonale Filmfestival, sitt program her i regnbyen. Og det har tatt mye av min bloggetid, filmelsker som jeg er. Har fått sett en god del filmer, og skal se en god del til. Kan anbefale å ta turen til Magnus Barfot og se en film. Sjekk også BIFF sine internettsider.


Tiden min i helga har blitt viet til et par øst/sør-lendinger (Det ble aldri enighet om at sør-Telemark er øst- eller sørlandet), som kom på besøk fra sitt studiested Trondheim. Stine og Ole Jacob er venner av Tor, og jeg kan med stor sikkerhet si at det var en utrolig fin helg!

Uka som kommer blir også knall, eneste hakket i plata er at Tor skal til London for å se en am. fotballkamp. Fredag er det My Little Pony konsert på Hulen, og lørdag er det atter en gang tid for Retrorocket, også på Hulen.

Mamma tar også en tur til byen mellom de syv fjell, skal bli gøy å se henne igjen også!

Untill next time; ha en strålende uke!

søndag 12. oktober 2008

Helga!

Yess, en ny helg er forbi, det betyr nytt innlegg! Helga har vært fin, har ikke hatt en dårlig helg på veldig lenge.

Fredag var fin! Vår alles Christian var en tur til Vestlandets hovedstad, gøy å treffe han igjen på Cafè Opera. Så bar det avsted til fest for de frillige fra årets Phonofestival. Kjempegøy! Jeg tok kvelden relativt tidlig, mens andre hadde visst hatt hæla i taket en stund utpå morgenkvisten.

Lørdag var også fin! Skikkelig daffedag, sov til ganske langt utpå morgenen, fikk omelett til frokost, og så film. Herlig lørdag! Dette fortsatte nesten hele lørdagen, med unntak av en liten handepause.

Søndag, i dag, har jeg drukket te og sett Six Feet Under med Ingrid og Andreas store deler av dagen. Ah, livet er herlig dere?

Koz

torsdag 9. oktober 2008

JA!

Nå har begge pakkene kommet! På samme dag! Jippi!

I dag skal jeg lage en utrolig god middag til min kjære, og så skal vi på kino! Oh, what a perfect day! Stod opp i 10 tida i dag, gikk ned og henta den første pakken, spiste lunsj med Marita - min USA-studie venninne som jeg savner, og nå er jeg her, på vei til å hente den andre pakken!

How is your day so far? :D

søndag 5. oktober 2008

Produktiv dag?

Ja, det vil jeg si!

The weekend was fine!

For en helg! Har hatt det så utrolig gøy, alt har vært perfekt! Er ikke så mye mer å si egentlig! Vil nok laste opp noen bilder om en stund, men akkurat nå er jeg for søndags-lat til å gidde gjøre noe som helst.

Ha en fantastisk søndag videre!

Oppdatert:
Her er bilder!





lørdag 4. oktober 2008

By request

Etter en del masing fra diverse kanter har jeg somlet meg til å legge ut et bilde av Tor.


Satser på at det er greit for han, siden han selv uttalte at han "ser lur ut" på dette bildet.

fredag 3. oktober 2008

Fabolous!

Fant nettopp en utrolig side! SÅ ufattelig mye fint på en plass!

Her er den:
Treasured Finds

"What do you mean "you people" ?"

Var på kino med Tor i går. Så filmen "Tropic Thunder" med blant annet Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black, Tom Cruise og Steve Coogan.

Filmen er utrolig morsom til tider, og jeg lo så jeg fikk vondt i magen et par ganger. Det den basically handler om er en drøss skuespillere som spiller i en film om Vietnamkrigen. De er høye på pæra med primadonnanykker som Paris Hilton kan se langt etter. Regissøren av filmen, spilt av en av mine favorittskuespillere, Steve Coogan, går lei og bestemmer seg for å sette skuespillerne ut i den ekte jungelen i Vietnam, hvor de skal bli filmet med skjulte kamera for å få det mest mulig realistisk.

Så klart går det ikke etter planen. Våre helter møter på ekte skurker i den dype jungelen, men de tror så klart at det er en del av manus. Forviklinger, krangler og utrolige replikker hører denne filmen til!

Ben Stiller står for manus, regi og er produsent, i tillegg til en av hovedrollene som den fallende actionstjernen Tugg Speedman. Robert Downey Jr. spiller en australsk skuespiller som går gjennom en omgående operasjon for å spille en farget soldat i filmen, og Jack Black er en dop-avhengig tjukkas som har tjent grovt på tullete fise-komedier à la Eddie Murphy.


Anbefaler å se denne filmen når som helst, og med hvem som helst! Du vil garantert le!

It's a damn fine world!

Ah, jeg har det så bra for tiden! Livet smiler min retning, selv om det blir kaldere og surere i været. Det gjør meg egentlig ingenting, for jeg liker å kunne kle på meg vinterjakken og sette ut i kulden.

I dag eller i morgen kommer klokka og skoene mine, jippi! I tillegg skal jeg, Tor og noen til på en liten get-together hos Ragnhild i kveld. Gleder meg til det også. Og i morgen, lørdag, har jeg så mye å velge mellom at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Får se hva som frister mest i morgen tror jeg.

Hva skjer hos dere da? Ser at det er en del som leser bloggen min, hadde vært gøy å se hvem dere er!

Koz og klemz fra en lykkelig Karin!