mandag 31. januar 2005

-Trett Karin? -Neida, bare litt trett!



Impuls i helga var sjef! Det var så bra at jeg tror jeg aldri kommer til å glemme det! Nå kommer en oppsumering av min vinkling på helga!



Fredag reiste jeg inn til Stavanger etter skolen. Jeg sprang litt frem og tilbake, men til slutt fant jeg Kystbussen og inni der satt min kjære, kjære Malene. Det var så gøy å se henne igjen, og vi vekslet god-ord og klemmer. Vi måtte vente litt før toget hjem begynnte å bevege seg, men vi var så opptatt med å skravle at det ble oversett. Pappa kom og hentet oss på stasjonen, vi spise "Far's (gode) hjemmelagde kjøttkaker" (Pappa har navngitt dem), skiftet klær og gikk bort til Saron. Og for en gjeng som ble med oss i bussen! Litt klaging og syting over spylukt og diverse var det jo, men vi kom i fra det med alle armer og bein.

Folkemengden som slo imot oss når vi gikk inn på IMI var fantastisk! Alle mulige folk med alle mulige dialekter!

Lovsangen kom igang etter en storslagen åpning av Impuls 2005! Og lovsangsteamet ledet av Christian He(a)sselberg stod ikke oppå scenen, men midt i salen! Fokus var på Jesus, og det var flott! Helt fantastisk! Alt i alt var Fredag en god dag!



Lørdag var litt tidlig i gang. Kvart på åtte folkens! KVART PÅ ÅTTE! Har ikke stått opp så tidlig på en lørdag siden jeg var 7 og så på Kykkelikokos! Men vi kom igang og på bussen var det stadig like godt humør! Celebration i dag var så absolutt like bra, men Rudi Myntevik var nok hovedatraksjonen etter min mening! Alle tok helt av, og det var ikke feil å stå helt fremme heller! Meg, Malene, Helena, Cecilie og Lisbeth hold sammen hele helga, og jentene er helt fantastiske! JEG ER SÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD I DERE!! Litt shopping ble det nok denne dagen, men det hører til! Og jeg kan ikke fatte at de som kom langveis fra, heller ville bruke dagen på Kvadrat. STRESS! Men kvelden ble rolig avsluttet på Cafè'en og bussturen hjem var rolig og avslappet!



Søndag var siste dagen. Trist men sant. Cecilie klarte å forsove seg, så det ble til at hun satt på med Catti inn. Men hun fikk med seg seminaret, og den avsluttende Celebration. Alle talerne, de som kom med vitnesbyrd, Lovsangerne, medarbeiderne og så klart Bibel Quiz har gjort en FANTASTISK jobb! Hele helga har vært en utrolig opplevelse og jeg griner nesten over at jeg ikke kan være med neste år!



Håper alle har hatt en like bra helg som meg!



~Klem fra Karin~

Ingen kommentarer: