mandag 22. november 2004

Just remember till you're home again

Fly the ocean on a silver plate.



Dette sier Lifehouse i sangen You belong to me. Jeg syns det er så fint. Jeg vet ikke hvorfor, men det er noe med det som er så sant, så sant. Jeg liker lyden det gir, bildet det gir. Og hele sangen er jo helt fantastisk.



Men det jeg egentlig skulle skrive om i dag var om snøen som er borte. Regn vasket den bort. Senest i går var jeg og Helena ute og gikk på ski, og etterpå joinet Cecilie oss i en real snø-krig. Med borg og det hele. Men søstera til Helena og venninna hennes var så pysete at det ble kjedelig, og det oppstod mytteri i Team Karin, Helena og Cecilie. Vi endte opp med å knuse den fine borgen. Men det var en snøball som ikke ville knuse. Og du må tro vi prøvde å knuse den. Men det var rett og slett umulig.



Ikke tro at vi er noen pysejenter som ikke klarer knuse en snøball. Men denne var massiv! Helena lagde den for langt borte fra resten av borgen, så når den endelig var fremme, var den dobbelt så stor. Men gøy var det. Man er aldri for stor til å leke i snøen.



Og jeg kan ikke vente til snøen kommer tilbake! Snø er det gøyeste jeg vet. Men så klart, det er ikke gøy å leke i snøen alene. Minimum 2 stk må til, men så mange som mulig er best. Og jeg har klare planer om en snøballkrig på skolen når den tid er klar.



folkens, bare pass dere for den neste snøen, for da er jeg klar!









Ingen kommentarer: